Hipit valtasivat Suomen. Vegaanituotteita diesel rekalla Suomeen

Olen täällä Värnamossa, Ruotsissa – hotelli Rästan parkissa. Pakollinen 45 tunnin tauko pitää, pitää kun se on lakiin kirjattu. Tässä taukoa pidellessä mietin vaan sitä, että jos diesel kielletään miten toimitan tuossa takana olevassa perävaunussa olevan Kauramaito ja kaurakermalastin Suomeen kun siitä nuo Vegaanit Vihreät ja Vasemmiston porukka niin pitävät. Rinnekin varmaan suosii Kauramaitoa ja kaurakermaa.

Kuljetuslämpötila on +4 c. Kylmäkonekin toimii fossiilisella polttoaineella. Miten turvataan katkeamaton kylmäkuljetus jos fossiiliset polttoaineet kielletään. Tuossa tuo kylmäkone thermo King huutaa ja dieseliä palaa.

Suomeen tulee elintarvikkeita joka päivä ulkomailta

Seuraavaksi kun valitsette myymälän hyllystä vaikkapa tuon kauramaidon – muistakaa, että se on tuotu teille fossiilista polttoainetta käyttävällä rekalla, jonka perävaunussa on dieseliä käyttävä kylmäkone.

Kollegalla pakastevihanneksia kyydissä

Miten kollega tuossa vieressä tuo pakastevihanneskuorman Suomeen, jos diesel kielletään. Vedämmekö tuhat kilometriä sähköjohtoa perässämme. Kun ostatte sen hernemaissipaprikapussin pakastealtaasta- muistakaa, että sen on ajanut rekkamies Belgiasta asti dieselkäyttöisellä ajoneuvolla. Elintarvikkeita tulee Suomeen joka puolelta Eurooppaa. Suomi nyt ei varmastikaan ala viljelemään banaania tai appelsiineja itse, kookoksista puhumattakaan.

Alkakaa nyt tuottaa enemmän sitä biodieseliä ja asettakaa sille verohuojennus esimerkiksi siten, että se on samanhintaista kuin polttoöljy. Näin ohjataan autoilijoita biodieselin käyttöön haitallisemman dieselin sijasta, vai kielletäänkö sekin.

Suomi elää tuonnista ja viennistä

On vaikeaa kuvitella Suomea fossiilittomana maana. Suomi on saarivaltio ja kaukana pohjoisessa. Jo pelkästään talvi ja pakkaset tekevät Vihreiden, demareiden ja Vasemmiston unelmista mahdottomia.

Laivat kulkevat polttoaineella.

Suomen viennin kannalta laivaliikenne on ehdoton.
Miten tuo Viking, Silja line tai muut laivat muuttaa moottorinsa sähkökäyttöiseksi ja asentaa sinne niin paljon akkuja, että riittää.  Miten hoidetaan tärkeä vientiteollisuutemme, jotka ovat riippuvaisia laivoista, rekkaliikenteestä ja muista tärkeistä toiminnoista joita ilman ei Suomessa ole työpaikkoja.

Miten traktorit kylvävät pelloilla kansalle vihanneksia. Miten kaivurit kaivavat taloille pohjia. Miten kaupungit hoitavat alueita kesällä ja miten talvella hoidetaan pihojen ja teiden auraaminen.

Miten ylipäätänsä on mahdollista, että joku voi päästä kansanedustajaksi ja jopa Ministeriksi ehdottamalla näin vähäjärkisiä asioita, joita käytännössä on mahdotonta toteuttaa.

En voi ymmärtää miksi kansa äänesti ituhippejä eduskuntaan. Valittu hallitus tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa. Onneksi palaan entiseen ammattiini kiinteistöjen myynnin pariin. Ei tarvitse miettiä lähteekö Työpaikka alta.

Ajattelin säästää vanhan bensiinikäyttöisen Volvo V70:ni ihan vaan kiusalla. Bensaa pitää varata myös säästöön. Tosiasia on kuitenkin se, että tämä Ilmastonmuutoshömpötys tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa. Ilmastonmuutoksesta on puhuttu julkisesti jo 1600 luvulta lukien.

Tämä vaalihävijöiden muodostama sateenkaarihallitus ei tule toimimaan loppuun asti. Hallitus tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, kunhan ovat ensin imuroineet duunarin selkänahasta viimeisetkin mehut omiin unelma agendoihinsa.
Persut tulevat hallitsemaan maata toivottavasti mahdollisimman pian.

Olisihan se kivaa jos maailma olisi saasteeton. Ihmisten kuluttaminen ja nykyajan tarpeet ovat vaan niin välttämättömiä tässä oravanpyörässä. Tosiaan on se, että kehitysmaissa on saasteet suuri ongelma. 

Huomenna ajattelin syödä laivalla Naudan lihaa, jota tuo Rinne niin vihaa. . Koittakaa selviytyä tässä kauheassa ilmaston pilaamassa maailmassa. 

 

KaijuhaniHaavisto1
Sitoutumaton Lohja

Vapaa ajattelija. ollut politiikassa mukana 10 vuotta. Aktiivisena 8 vuotta erilaisissa tehtävissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu