KaijuhaniHaavisto1 Suoraa puhetta kansankielellä

Suomeen uusi puolue - Kannattajakortit 31.10 Oikeusministeriöön

  • ske
    ske

Suomen Kansa Ensin ry hakeutuu puolueeksi. Alustus lehdistötiedotteesta ja taustaa sekä tietoa tulevasta puolueesta. Esillä olevat jutun päähenkilöt:  Marco de Wit, Matti Putkonen, Jussi Halla-aho, Timo Soini

Suomen Kansa Ensin ry on kerännyt tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Tarkka luku on 5050. Kortit toimitetaan Oikeusministeriöön 31.10.2018. 

Puolueeksi hakeutuva yhdistys on tullut tunnetuksi useista kymmenistä rauhanomaisista mielenosoituksistaan. Myös Helsingin Rautatieaseman ympäristössä 2017 ja Narinkkatorilla 2018 tunnetuksi tullut ns. Suomi-Maidan on ollut välillä esillä julkisuudessa.

Suomen Kansa Ensin vastustaa muunmuassa haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota ja Natoa. Yhdistys hakeutuu puolueeksi, jonka tavoitteena on erota EU:sta ja eurosta järjestämällä niistä kansanäänestykset. Suomen Kansa Ensin haluaa palauttaa oman valuutan (markan) takaisin.

Tavoitteena on osallistua 2019 eduskuntavaaleihin.

Tavoitteena on piirien ja yhdistysten perustaminen koko maahan.

Mistä kannatus? Mitä tapahtuu tulevaisuudessa?

Tuleva puolue tulee saamaan kannatusta Perussuomalaisten riveistä, pettyneistä äänestäjistä, äänestäjistä jotka eivät enää usko politiikkaan ja päättäjiin ja sellaiset jotka eivät ole koskaan äänestäneet. Näitä on yli 30% kansasta. Perussuomalaisilla on perinteisesti ollut "hyvinkin liikkuva" jäsenistö. Helsingin Sanomat toteaa kirjoituksessaan, että äänestäjät palaavat kannattamaan entisiä puolueitaan. Lehti jatkaa: Perussuomalaiset näyttää menettäneen työväen kannattajakuntaa demareille.

Tämä HS:n julistus ei voi pitää paikkaansa, sillä demareilla on erittäin myönteiden pakolaispolitiikka. Uskon, että ne liikkuvat äänestäjät kun kuulevat tästä perustettavasta puolueesta, liike voi hyvinkin siirtyä SKE:n suuntaan. Suomessa ei tällä hetkellä ole yhtään varteenotettavaa maahanmuuttokriittistä puoluetta. Kohta on. Suomen Kansa Ensin yhdistyksestä tulee uskottava ja varteenotettava vaihtoehto haitallisen islamisaation leviämisen estäjäksi. (Emme tarkoita Tataareja, emmekä todellisia apua tarvitsevia vaaleita tai tummaihoisia ihmisiä). Kannattajakuntaa lisäävät myös lähiöiden asukkaat, jotka ovat pettyneet Poliisin tavasta hoitaa asioita kansalaiselle turvallisella tasolla. 

Pelon ilmapiiri. Turvattomat lähiöt aiheuttavat tarpeetonta väkivaltaa.

 

Tavallinen suomalainen on hätää kärsimässä varsinkin Helsingin, Vantaan, Espoon, Turun lähiöissä ja lukuisilla muilla paikkakunnilla, joissa ghettoutuminen on alkanut tai jo kovaa vauhtia tulossa. Esimerkkinä Helsingin Puhos on tällaisia alueita, joihin poliisillakaan ei oikeen ole enää kohta asiaa, saatikka kansalaisella. NoGo - alueita syntyy parhaillaan Suomessakin. Alueilla ja lähiöissä vallitsee pelon ilmapiiri. Tavan kansalainen ei uskalla enää liikkua tällaisilla aluella varsinkaan öisin. Nuoria tyttöjä ahdistellaan, ihmisiä pelotellaan. Alueilla saa turpiin jos erehdyt kuvaamaan kameralla videota.  Poliisi ei välitä. 

Esimerkki tilanteesta, joka saattaa tulla yllättäen yleisellä paikalla. Himmerbergin poliisiopiston pojat.

Koivukylä viime viikolla: Suomalaiselta pojalta vietiin puhelin kädestä kun hän oli kuvaamassa suoraa Livelähetystä Koivukylän ostoskeskuksen ympäristöön tehdystä aluekatsauksesta. Poliisi tuli paikalle nopeasti koska oli jo valmiiksi paikalla Poika sai puhelimensa takaisin, mutta mitään syytettä varkaudesta ei tehty. Poliisi kertoi, että he eivät nähneet tapahtumaa. Todistajia oli lähes kymmenen, joten poliisin olisi pitänyt tehdä velvollisuutensa, toisin kävi. Poliisi ei ottanut edes tämän henkilön tietoja ylös. Ei kuulemma ole rikos jos ensin varastaa ja sitten palauttaa takaisin. Poliisi ilmoitti, että saithan puhelimesi takaisin, joten niin sen voi tulkita. Samoin tulkiten voisi varastaa toisen auton ja palauttaa takaisin. Sekään ei ilmeisesti ole näiden poliisien mukaan rikos. 

Puhelimen vei Somalialaistaustainen henkilö. Useampi joukkio hyökkäsi yhdistyksensä tiloista kadulle huutamaan ja uhkailemaan väkivallalla. Paikka on yleinen kävelykatu. Tietääkseni kenelläkään ei ole oikeutta kieltää kuvaamisen yleisellä paikalla. Alueella tehtiin normaali katsaus alueen ympäristöön. Näitä esimerkkejä on lukuisia vastaavia mitä Suomessa on hiljan kohdistunut kantaväestöön.

Mitä tekee Perussuomalaiset?

En usko, että Jussi Halla-aho (PS) pystyy konkretisoimaan puheensa teoiksi. Ainakaan ed. mainittuihin asioihin ei puututa mitenkään tai edes puhuta eduskunnassa.  Jos Halla-aho olisi tekijämies, niin hän menisi lähiöihin katsomaan oikeasti mitä siellä näkyy ja sitä kautta ajaa läpi toimia, jotta saadaan parempi ja turvallisempi elinympäristö kansalaiselle. Tarvitaan myös oikeasti sellaista maahanmuuttopolitiikkaa ja päätöksiä, jossa voidaan estää oikeasti sellaisten henkilöiden maahantulo joilla ei ole esittää matkustusasiakirjoja ja todistetta henkilöllisyydestään. Nyt PS pitää vain tuumaustunteja Matti Putkosen johdolla, jonkun sinisen ständin edessä. Minusta lähiöt ovat muuttuneet yhä vaarallisemmiksi paikoiksi liikkua, joten työnsankari Matti Putkosen ja muiden tuumailut ei tässä nyt mielestäni auta, vaan tarvitaan tekoja. 

PS puolueen sisällä ristiriitoja ja eri kuppikuntia.

Perussuomalaisten linja on liittyä Natoon ja luovuttaa kansallinen itsemääräämisoikeus tulevalle EU:n liittovaltiolle. Sitä me emme halua. Emme halua tänne USA:n Itärajaa. Parempi on olla ison karhun kanssa hyvissä väleissä kun ärsyttää sitä. Natokiima johtaa siihen, että rajoille tulee rautaa ja sitä riittää tuolla itänaapurissamme. 

Soinismikaan ei enää pure. Se aika meni jo. Timo Soini (nyk. Sininen tulevaisuus) ja Perussuomalaiset muut kansanedustajat etunenässä myivät lahjakkaasti sinunkin äänesi. He tekivät kabineteissa sellaisia diilejä joita sinä äänestäjänä et olisi hyväksynyt. He eivät kunnioittaneet sinun ääntäsi. Miten Halla-aho puheenjohtajana voisi yhtäkkiä muuttaa kaiken kun hänellä ei ole kokemusta vielä riittävästi puheenjohtajana? Sinänsä en halua Halla-ahoa moittia, onhan hänellä hyviä ehdotuksia ja älyä enemmän kuin monilla muilla. Jää nähtäväksi saako hän mitään aikaan, toivotaan niin.

Marco de Wit ja hänen vetämänsä puoluehanke etenee vauhdilla. Jäseniä liittyy päivittäin lisää mukaan. Minäkin liityin jäseneksi noin 2 kuukautta sitten. On uskomatonta, miten nopeasti he ovat päässeet etenemään parin henkilön hankkeesta jo usean sadan henkilön toiminnaksi. Suomen Kansa Ensin kannattaa avointa demokratiaa ja sitä, että yhdessä tehdään avoimia päätöksiä. Tärkeää on kuunnella jäsenistöä ja toimia sen mukaan. Moni kuvittelee tai on saanut sellaisen kuvan, että tämä hanke vastustaa ulkomaalaisia ihmisiä. Se on täysin väärä kuvitelma. Me emme ole ulkomaalaisia vastaan, emme ole rasistinen liike. Meillä on joitakin ulkomaalaisataustaisia kannattajia. Tuomme vain niitä epäkohtia esille Livevideoiden avulla, paikanpäällä käyden. Yksikään puolue ei sitä tee. SKE aikoo jatkaa ja lisätä puolueeksi tulemisen jälkeen Livetapahtumia Suomen lähiöissä.

Missä kansalaisen edustajat? Miksi kansanedustaja ei haua jalkautua kansan pariin.

Toreilla ja turuilla mennään taas haalimaan ääniä, mutta sen jälkeen ei tehdä mitään ja kansa unohtuu 4 vuodeksi.

Yksikään tai hyvin harva kansanedustaja ei käy katsomassa tai kävelemässä tavallisen kansan lähiöissä. No ehkä vaalien aikaan, kun pitää kerätä ääniä jatkokaudelle. Muuten ei haluta tai he eivät uskalla mennä sinne tai eivät uskalla kohdata totuutta. Me uskallamme. Liityin toimintaan mukaan juuri sen vuoksi, koska Youtubevideoita (ske videot) katsellessani totesin, että onpas rohkeita ihmisiä. Tällaista en ole ennen politiikassa kokenut. Siksi uskon, että tämä hanke tulee saamaan kannatusta myös yli puoluerajojen, kunhan ensin vääristyneet luulot "rasistisesta" liikkeestä saadaan oikaistua ja hälvennettyä. Anarkistit Vihreiden ja Vasemmiston "punavihreät soturit" sekä Antifa, joka luokitellaan mm. Englannissa terroristijärjsetöksi - ovat pahimmat Suomen Kansa Ensin vastustajat ja väkivallalla uhkailevat tahot. Maahanmuuttajataustaisia on joukossa myös jonkin verran. Me olemme rauhaa rakastava ja toimimme rauhan asialla. Haluamme vain turvallisia oloja suomalaisille ja niille ulkomaalaisille kansalaisille, jotka kohtaavat pelkoa ja väkivaltaa lähes päivittäin. 

Uskomatonta tässä on se, että poliisi on usein ollut turvaamassa näitä väkivaltaisia hyökkäyksiä. Tosin nyt viime aikoina hekin ovat huomanneet, että me olemme se rauhallinen liike ja muut jotka hyökkäävät kimppuumme, ovat se väkivaltainen uhittelija. Tosin poliisi suhtautuu vieläkin SKE:hen epäilevästi. Lieneekö Poliisin ylinjohto käyneet aikoinaan Himmerbergin poliisiopiston?

Joka tapauksessa puoluehanke etenee, miekkarit jatkuu ja täällä takki ei käänny.

Laittakaahan facebook, twitter jakoon, jos koette asian mielenkiintoiseksi

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (44 kommenttia)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Poliittisella kentällä olisi kyllä tilaa toiselle kansallismieliselle puolueelle, mutta sen pitäisi positioida itsensä jonkinlaiseksi vasemmistolaiseksi kansallisliberalistiseksi puolueeksi, etenkin kun Suomen politiikassa puhaltaa tällä hetkellä hyvin vasemmistolainen tuuli. Natokielteisyydelläkään ei tule kannatusta ennen kuin on näköpiirissä se, että sinne todellisuudessa ollaan hakemassa. Siitäkin huolimatta, että Halla-aho on sanonut julkisuudessa näkevänsä Suomen ennemmin Natossa kuin EU:ssa, ei natokielteiset persujen äänestäjät tule siirtymään minnekään.

Ja tiedän kyllä Marcon foliopuheet Natosta, pankkimafiasta yms. Ottamatta kantaa niihin asioihin, suurimmalle osalle suomalaisista ne ovat täyttä siansaksaa. Ihmisiä kiinnostaa oma toimeentulo ja päivittäinen arki. Ei maailmanlaajuiset salaliitot, ja vaikka kiinnostaisivatkin, eivät he sen perusteella tule äänestämään.

Protestiäänestäjät, protestiäänestäjät. Moni ei ymmärrä tai hyväksy, että perussuomalaisten jytkyt perustuivat hyvin pitkälti protestiäänestäjiin, ja heidän haluun näyttää keskisormea eliitille. Ei siellä monella ollut yleviä poliittisia mielipiteitä. Se todellinen perussuomalaisten kannatus näkyi silloin kuntavaaleissa ja Soinin kannatuksessa presidentinvaaleissa. Nykyinen kannatuspohja perussuomalaisilla on hyvin vakaa. Yli puolet ovat varmoja äänestäjiä. Toisaalta ne maahanmuuttokriittiset jotka eivät voi äänestää perussuomalaisia Halla-ahon imagon takia (rasisti, fasisti, natsi), eivät tule äänestämään myöskään SKE:tä Marcon imagon takia. (rasisti, fasisti, natsi, höyrypää, foliopää.)

Protestiäänestäjissä on tietysti aina sauma, mutta niidenkin liikkelle saaminen vaatii jo kohtuullista kannatusta, ja realistista mahdollisuutta päästä eduskuntaan. Eivät he tuosta vaan hyppää jonkun random kansallismielisen ryhmän kelkkaan.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Kiitos mielipiteestäsi. Haukkumasanoja on monia ja mielipiteitä. Näihin törmää aina ja ne pitää kestää vaikka kuka meistä on sanomaan, että joku on foliohattu. EIkähän ne foliohatut ole tuolla vasemmiston ja Vihreiden suunnalla

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Aika monta videota teidän touhuista olen katsonut. Kovia te ainakin olette haukkumaan ja paljon kulutatte poliisin voimavaroa, kun sekoilette pitkin poikin kaupunkia.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

En minä tuossa häntä sen enempää haukkunut. Toin vain esiin millainen imago hänellä on, ja miten hänen puheet tullaan näkemään siltä osin, kun niitä tulee julkisuuteen nyt ehkä vähän enemmänkin kun SKE:stä on tulossa oikea puolue. Ihmiset äänestävät mielikuvien pohjalta.

Ja haukkuja tulette saamaan vielä moninkertaisen määrän tulevaisuudessa, riippuen teidän menestyksestä tietysti. Siihen poliitikkojen taytyy tottua, vaikka siltä ovat eräät meidän eduskunnassakin pyrkineet suojautumaan uhriutumalla vihapuheesta.

Toivotan onnea, vaika täältä ette tule ääntä saamaan. Syitä on monia, mutta ei siitä sen enempää. Vaikka sinänsä joistakin asioista voin olla samaakin mieltä.

Edit: Jos jäi epäselväksi. Korostin tuossa aikaisemmassa viestissä sitä minkälainen IMAGO Marcolla ja Halla-aholla on monen silmissä. En väitä kumpaakaan rasistiksi, fasistiksi tai natsiksi. Humoristinen ja itseironinen heitto enemmänkin.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mites nyt kun on sit ske ja sit on reformi , kansalaispuole ja väyrynenkin jne . Ja vielä kerkee pulpahtaa pian muitakin "samoista" äänestäjistä kilpailevii .

Mitäs eroo reformin kanss teil on ?

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Sun kannattaa kysyä heiltä itseltään. En kommentoi heidän asioitaan

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Ok . Mul ei oo mitään kytkyi kummemmin sinne niin jää kysymättä . Kunhan spekuloin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    "En usko, että Jussi Halla-aho (PS) pystyy kongretisoimaan puheensa teoiksi."

Hyvä, jos edes pystyy pystyy konkretisoimaan :)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tuovat huonoa huumeoria vaalikeskusteluihin. Tota porukkaa kukaan järkevä ihminen ei voi ottaa vakavasti.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kerrankin voin olla Tepon kanssa samaa mieltä!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Eikös tän ryhmän jäsen kävellyt keskellä stadia paskapussi kädessään ja aikomuksena hyökätä pridekulkuetta vastaan?

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Tämä täytyy korjata sillä Suomen Kansa Ensin ryhmästä kukaan ei ole kävellyt millään kadulla kakkapussi kädessään.Kyseessä oli eräs henkilö, jolla oli hevosen lantapussi. Hän ei kuulu SKE:hen.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Näille uusille äärioikeistolaisille puoluehankkeille on aina toivotettava onnea. Ne syövät kannatusta "vanhoilta äärioikeistolaisilta puolueilta", jos syövät? Todennäköisesti äärioikealla on pian samanlainen puoluekimara, mitä äärivasemmalla on ollut jo pitkään. Nollasta on huono ponnistaa, mutta aina voi yrittää.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Arvoisa Eero. Tämä ei ole äärioikeistolainen puoluehanke, kuten voit lukea tuosta kirjoituksesta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Te haluatte markan takaisin. Voitteko kertoa mitä se vaatii ja miten paljon se tulee maksamaan valtiolle ja kansalaisille? Miten käy esim asuntolainoille?

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Odotellaan nyt miten Briteille käy. Suomi on ollut koko 23 vuoden EU- olon ajan nettomaksaja. Sillä rahalla olisi saanut paljon aikaan. Mitään muuta hyötyä ei ole ollut kuin valuutan vaihdon vaiva jäi pois.

Tiedoksi arvoisa Teppo, että asuntolainojen korot tulevat nousemaan vuoden vaihteen jälkeen useilla prosenttiyksiköillä.

Kukaan ei tiedä mitä se vaatii, mutta kannattaa tehdä puolueeton arvio paljonko se maksaisi ja mitä hyötyä siitä olisi. Nyt kuitenkin maksamme EU:lle joka vuosi järjettömiä summia veronmaksajien rahoja.

Ja kiitos paljon kehuistasi

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Haluaisin saada vastauksen isoon vaaliteemanne. Ihan turha nyt brittien taakse mennä, se ei ole isänmaallista, eikä aja suomalaisten etua.

Eli mitä tulee maksamaan jos markka halutaan takaisin. Kai teillä on joitan laskelmia asiasta?

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto Vastaus kommenttiin #14

Turhaa jankuttaa, kun niitä laskelmia ei ole kenelläkään asiasta. Asia pitää tutkia puolueettomasti. Tavoitteena on palauttaa oma valuutta, kuten Ruotsilla on ja se on siitä hyvä esimerkki.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #17

Rahan nimi ei kovin paljoa maailmaa hetkauta. Mutta jos sen arvoa saa muutella niin se tietysti on köyhälle karmea kohtalo ja suurpääomalle tilinteon paikka. Mukavasti taannutaan kun kaikki paikataan aina muuttamalla rahan arvoa.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto Vastaus kommenttiin #22

Oletko sama Pekka SIikala joka oi joku aika sitten lähes hyvä väittely "ystäväni" täällä usarissa

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Tällä hetkel markkaan meno ei oo ajankohtainen . Mutta jos koko länsimainen velka "kupla" puhkeais . Niin sit velat pystyyn ja pohjan kautta käytäs ja painettas markkaa takas .

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto Vastaus kommenttiin #18

Kyllä tässä on lopun alkua nähtävissä. Joko mennään USA:n tyyppiseen liittovaltioon tai sitten lähdetään EU:sta, kuten moni harkitsee heti jos briteille ei tule ongelmia. Itse valitsisin jälkimmäisen.

Suomi syöstään niin kovaan velkataakan alle, että kohta olemme velkavankeudessa ja eroaminen EU:sta tehdään mahdottomaksi. Suomi otetaan sen jälkeen haltuun, kuten muutkin velkaiset minimaat.

Nythän perustuslakia aleytaan muokkaamaan siihen suuntaan, että perustuslakimme on EU:n valtion mahdollistava. Artikla 10 on yksi näistä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #19

Risto Siilasmaan paranoidi optimisti kirja kantsii lukee .

Siinä erilaisten tulevaisuuden Skenaarioiden pyörittelyn tärkeyttä opetetaan . Ja eri toiminta vaihtoehtoja etukäteen jos mikäkin skenaario toteutuis .

Sehän voi olla jotta nordeakin tuli velkataakkansa romauttaa suomen niskaan jne.

Suomen valtion veloista pohjavesii jne ulosmitataan jo ens vuonna .

Kiinan lentoyhtiö kaataa finnairin ja Kiinalaiset tekee omat hotellit jne omal henkilökunnal jne omal rahal jne. Mihin ne suomalaisii tarttee tai euroo tai markkaa..

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Tässä taitaa olla tämän uuden puolueen ydinviesti perin epäselvässä muodossa:

"Kun olemme saaneet lukea hälyttävistä raiskaustilastoista, joista suurin osa on pakolaisten tai muiden maahanmuuttajien tekemiä."

En tiennytkään että tilastoista suurimman osan tekevät pakolaiset tai muut maahanmuuttajat.

Raiskauksista suurimman osan toki tekevät kantasuomalaiset, mikä tietenkään ei ole mikään uutinen. Mutta tuo että pakolaiset ja maahanmuuttajat tekevät Suomessa suurimman osan raiskaustilastoista on ilman muuta uutinen. Tieto on peräisin Homma-foorumilta, jonkun Haaviston kynästä.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Väärää tietoa. Tilastoissa prosenttiosuus on huomattavan suuri suhteessa taustaan. Ja nykyään ei tilastoida tietääkseni sitä onko kyseessä kantasuomalainen tai Suomen kansalaisuuden saanut nykysuomalainen. Ja en huomannut tässä kirjoituksessani tuota komenttisi asiaa. Kaivoit sitten jostakin jonkun vanhan kommentin

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Että sellaisia ajatuksia uudella puolueella. Mikäs siinä. Pääsisivät valtaan niin saisimme lukea aivan uskomattomia lakiesityksiä, jopa hupaisampia kuin mihin nykyinen hallitus on kyennyt.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hyvä juttu, että on toinenkin hörhöpuolue persujen lisäksi.

Persujen äärilaita voi siirtyä tänne ja aina parempi, kun se pienikin kannatus jakaantuu, ja molemmat häviävät.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Kyllä nämä Sipilistit ja Orponistit ovat enemmän hörhöjen luokkaa, sellaisia päätöksiä tekevät että ihan karmii. Toki kaikkien älykkyys osamäärästä päätellen eivät ymmärrä mitä päätöksiä tehdään Suomen tuhoamniseksi. En nyt tarkoittanut juurio sinua

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nyt aiempi blogi saa enempi merkitystä. Lohjan PS:n mahdollisten virheiden esittely ja sen ajoitus sopii oikein hyvin SKE:n kannattajalle.

Myönnän, että minulle oli yllätys, että SKE on saanut nimet kerättyä.

Jos jotain myönteistä voi sanoa, niin sen, että SKE haluaa olla poliittinen vaikuttaja eikä ole suuntautumassa suoraan toimintaan. Toinen mahdollinen myönteinen vaikutus on äänestysprosentin kohoaminen. Vaikea ainakaan nähdä, että pienpuolueet sitä alentaisivat.

SKE on kaiketi nähtävissä meidän PS:n kilpailijaksi. Samalla tietenkin ainakin Reformin kilpailijaksi. Vihreiltä ei varmaankaan ääniä isommin siirry SKE:lle. Aika näyttää, onko SKE merkittävä kilpailija kenenkään kanssa. Vaikka siis oman puolueeni kilpailijasta onkin kyse, en erityisesti ala satsaamaan kapuloiden heittelyyn SKE:n kintuille.

Uusien puolueiden syntyminen kuvastanee sitä, etteivät vanhat puolueet ole kaikille passeleita. Sehän on silloin demokratian toimivuutta, jos joku uusista yrittäjistä pääsee eteenpäin.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Risto juuri näin muuten, mutta Lohjasta ei tässä ole kysymys, eikä sen kummemmin mistään ajoituksesta. Asiat vain tapahtuivat pötkössä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

”...demareilla on erittäin myönteiden pakolaispolitiikka.”

Yllättävä arvio. Olisin luullut blogistit ajattelevan juuri päinvastoin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

”Puolueeksi hakeutuva yhdistys on tullut tunnetuksi useista kymmenistä rauhanomaisista mielenosoituksistaan.” Humalaista rähinää ohikulkijoille ja välillä keskenäänkin, sitähän se Rautatientorin puliremmin leirin touhu oli.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Varmaan, mutta kysymys ei ole tästä uudesta Suomen Kansa Ensin,vaan Rautatientorin tapahtumat olivat Suomi ensin, joka on nykyään eri asia. Humalaisista en tiedä, mutta jokaisdeen tapahtumaan, jokaisessa puolueessa riittää myös erilaista väkeä sekaan.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Marco de Wittin johdolla hanke ei tule edistymään. Olen seurannut vaiheitanne vuosien aikana ja kaikki mihin hän sotkeutuu, menee plörinäksi. Niin tämäkin.

Syytätte persuja monista asioista mutta unohdatte, ettei suomalaisessa demokratiassa pysty vaikuttamaan edes heidän kannatuksellaan. Jonka Soini/ Siniset sotkivat perusteellisesti.

Olisitte pyrkineet yhdistämään tätä kriittisten kenttää, ettekä hajottamaan. Nyt kaikki Eduskuntapuolueet persuja lukuunottamatta ovat "kiihkoliberaaleja", ymmärtämättä edes, mihin ovat Suomea viemässä.

Puolueena näköjään teette samaa hajottamistyötä kuin SE/SKE aikananne. Ei hyvä teille, eikä millekkään Eu-kriittiselle ryhmälle. Lapsellista kuvittelua.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

"Puolueena näköjään teette samaa hajottamistyötä kuin SE/SKE aikananne."

Tummassa pilvessä on hopeareuna.

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Jaa että tämmösii ja lisää ryhmittymiä jotka ovat pettyneet omiin puolueisiinsa yksityistasolla - syystä tai toisesta ?

Pyrkyryyttä,vaiko yhteistoimintaa mutta ne politiikan demokraattiset kompromissit kannattajajoukkoineen,jotta olis toivoa todella päästä vaikuttamaan ihan oikeesti.

Totta lienee että Hesan seutu slummiutuu kun asukkaita siirtyy yhä enenevissä määrin ; ruuhkasuomeen ...ongelmineen !

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vanhat puolueet pärjää entistä paremmin, mitä enemmän tulee tämäntapaisia uusia puolueita, sillä tällaiset kansalaisuusliikkeet syövät eniten kannatusta nimenomaan perussuomalaisilta, mutta eivät kuitenkaan kohoa merkittäväksi tekijäksi. Onnea kuitenkin matkaan, eihän yrittänyttä laiteta.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Erittäin kannatettava hanke, jos sillä voi pitää SKE-hörhöt poissa varsinaisesta pahanteostaan.

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

On näköjään syytä käsitellä jossain vaiheessa tämä hörhö sanamuotona. Se sanana tuntuu olevan aina liikeellä kun puhutaan isänmaallisista ja yleensä kansallismielisistä. Olen mielelläni hörhö kansallismielinen kuin Vihreä hölmö

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Miksi ihmeessä SKE jatkaa vielä kannattajakorttien keräämistä 3.11, jos kortit kerran jo tänään jätetään oikeusministeriöön? Eikö kaikki olekaan vielä "varmaa"? vai onko kysymyksessä väyrysmäinen "laskuvirhe"?

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto

Pekka, kortteja kerätään vielä lisää varmuuden vuoksi tämän viikon aina lauantaille asti, koska jso tulee hylsyjä, niin on varakortteja antaa tilalle. Korteissahan pitää olla päiväys 3.11 taiaiemmin. 4.11. ei enää kelpaa, mutta jälkikäteen voi 3.11. jälkeen päiväyksillä varustetut kortit lähettää, mikäli joitakin kortteja hylätään.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Mitä eroa?

Suomi ensin.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi_Ensin

SKE, Suomen kansa ensin.
https://suomenkansaensin.fi

Yhdistävänä tekijänä näyttää olevan ainakin Marco de Wit?

Käyttäjän KaijuhaniHaavisto1 kuva
Kaijuhani Haavisto
Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kerro sitten se "uusi, parempi" tieto?

Toimituksen poiminnat